Middag i Hjuvik

Till min stora förvåning vaknade jag inte förrän kl 09!! Det är extremt ovanligt för mig nuförtiden. Sängen i båten är den bästa jag vet 🙂 Jag satte igång att göra klart badrummet. Och det blev äntligen klart. Jag är jättenöjd!! Mer under renovering/toalett. Magnus plockade fram alla delar till watermakern för att se var vi ska placera den. Grundplanen var att den skulle sitta i stuvfacket på styrbordssidan – men det blev inte bra. Plats efter plats uteslöts och tillslut enades vi om skåpet under handfatet. Den kommer sitta perfekt där – MEN jag blir av med mitt bästa skåp…. Det är inge bra alls. Men för vattnets skull så får det bli så helt enkelt. Fram på eftermiddagen kom Lotta och Jocke för en eftermiddagsfika så jag hade gjort en chokladkaka med grädde och blåbär – inte fel 🙂 Därefter åkte vi med dem hem till dem i Hjuvik och fick en jättegod middag i mysigt sällskap. När det var dags att ge sig hemåt så byltade vi på oss rejält! Jag hade min seglaroverall med skidhandskar och kände mig om en michelingubbe när jag vaggade fram. Vi fick sällskap till färjan och efter en lång promenad på ön så var det skönt att krypa ner i en varm och god koj. Men innan jag kröp ner så blandade jag till en omgång bröd i plastpåse till söndagsfrukosten.

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *