Ett litet uppehåll i båtlivet

Som några av er vet så har jag brottats med en mycket dålig rygg väldigt länge nu. Men nu ska den fixas till! På tisdag ska jag in och göra en steloperation i den nedre delen av ryggen. I och med detta kommer det bli lite mindra aktivitet på hemsidan ett par veckor framåt. Detta innebär att vi kommer ta oss en lite lugnare seglingssäsong under 2013 eftersom det tar ca 6 månader att bli helt återställd. Magnus kommer att få ansvara för hela vårutrustningen själv och jag kommer endast att kunna stå bredvid och titta på. Han har av goda vänner fått tipset att sätta mig i en tvångströja – så att jag inte förivrar mig och gör något som jag inte bör göra… Men vi får väl se 🙂 Tanken med hela operationen är ju att jag ska bli bättre på lång sikt – så vi kan segla ännu mer! Så…. På återseende 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *