Bubblefredag

När vi väl lyckats släpa oss från arbetets bördor hittade vi Nanny i hamnen med två båtkompisar! Skönt att hon inte är helt ensam i alla fall! Det senaste tillskottet var Ripasso som tydligen anlänt sent måndags. Vi packade smått och gott i hamnen när Roger och Anso kom strosandes på bryggan. Solen var helt fantastisk med det blåste iiiiilande kallt i vinden. Roger tog ett snabbt beslut om att låna Ejes plats och därmed fick de sitt fina akterdäck att bada i sol OCH lä. Det tog inte många sekunder innan Magnus och jag satt hos dem och njöt av värmen tillsammans med lite bubbel! Nu är det säsong på riktigt! Vi fick en trevlig kväll och Patrik o Ia kom också över en sväng. Med andra ord så hade vi samkväm för alla båtarna i hamnen! Det är inte dåligt det. Att vi bara är tre båtar totalt i hamnen behöver vi inte prata så mycket om.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *