Skön söndag

Bleke och disigt. Solen fick kämpa bra för att ta sig igenom molnen men framåt 11 så lyckades den faktiskt och vi tuffade tillbaka in till Björholmen och efter en fika åkte Peder och Michaela hem till sitt och vi slappade i sittbrunnen i lä en stund. Sedan blev det dags för dagens jobb. Vi har ju fortfarande ingen fungerande autopilot och det verkar som om det är den dumma magnetventilen det hänger på. Idag monterade vi loss den och hittade faktiskt ett serienummer under den – så nu står hoppet till Hydraulikcenter och deras goda vilja 🙂

Det har börjat kolla lite mer folk i hamnen också – båtarna trillar in en efter en. – Det kommer gå fort nu, snart är skärgården full av båtar igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *