Slut på semesterveckan

Vi vinkade farväl och gick för motor hem mot Björholmen igen. Nu är det helt klart en hel del båtar ute. Men jag tycker inte det är så många osm tidigare men självklart finns det vissa som utmärker sig. Jag förstår fortfarande inte hur man planerar när man bestämmer sig för att kryssa genom Kyrkesynd…. Vi lade ett par timmar på eftermiddagen på att montera fast Watermakern och dess förfilter. Efter mycket om och men så blev platsen i skåpet under vasken. Jag fick med andra ord tillbaka mitt linne skåp och blev av med ett förvaringsskåp där allt från diskbalja till värmeljus förvaras. Så vi får väl se hur vi ska omfördela alla dessa prylar. Nu ska den bara kopplas in också….. Carl var gullig och kom med bilden och hämtade oss på eftermiddagen och vips så sitter man hemma i soffan igen. Tänk att en veckas semester kan gå så fort. Vi har haft fantastisk tur med vädret och vi har jobbat hårt men samtidigt kopplat av från jobb och “verkligheten”. Detta var en vecka vi verkligen behövde och tro det eller ej. Min rygg har klarat sig jättebra! Nu är det två nedräkningar kvar till semestern. En till nästa helg då Lotten och Ulf kommer och hälsar på igen och sedan nedräkning till midsommar då semestern börjar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *