Födelsedag i två dagar!

Jag bestämde snabbt att jag hade födelsedag hela helgen (så kan man visst göra!!!!) och blev belönad med en solig och underbar dag. Vi seglade runt Lyr och lade till i Mollösund för en lunch i solen. Men vi gick tillbaka till Björholmen eftersom prognoserna för söndagen var klart varierande och det pratades om mycket vind och mycket regn. Vi fick en sanslöst härlig eftermiddag i sittbrunnen och efter middagen fick vi kaffe borta hos Mats o Bettan. Jag, Uffe och Lotten gick lite före Magnus och det fick han ångra för när han lämnat Nanny slog åskan till och Magnus var totalt genomblöt när hon väl kom in under kapellet. Det var faktiskt så illa att han var fick låna kläder av Mats 🙂 Mats och Bettan har nu äntligen kommit fram till vad deras båt ska heta. Förra året var de inne på att hon skulle heta Flory men nu har de fastnat vid Dory. Vi fick som vanligt en rolig kväll och det var många gapskratt innan vi drog oss tillbaka för får skönhetssömn.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *