Semester???

Jag vaknade innan åtta…. Ingen direkt semesterkänsla det inte. Men med en kopp te i handen och ett stilla Björholmen så går det ingen nöd på oss. Men morgonen kunde börjat bättre. Här på Björholmen har vi långa äckliga alger som tycker om att ta sig in i toa slangen. Så nu är det stopp i toan och Magnus använder ett antal inte direkt trevliga ord. Men det får han ta hand om. Dagens plan är en boj söder om Gullholmen innan vi tar oss in till gänget där! Hörs snart – vi har semester, har jag sagt det??

Toaproblemet löste sig utan större problem och vi kastade loss vi 11 och tuffade norrut. Planen var en boj men det blev Gullholmen istället. Lotta tog emot oss med öppna famnen som vanligt och efter vi säkrat Nanny på Esters plats kastade vi loss med Happie och tog en tur med henne. Magnus hjälpte Lotta att kalibrera autopiloten och nu funkar den som den ska så att hon kan släppa rodret ibland 🙂 Vi fick en fantastiskt fin kväll och satt i sittbrunnen länge och väl.

Happies sittbrunn

130620_7399 130620_7406

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *