Busväder

Busväder! Vi lämnade redan strax efter 11 och körde hemåt. Vår kära Mathilda flyttar till Arvika idag och då ska Carl köra henne så vi begav oss hem för att hinna krama henne innan hon försvann ut genom dörren. Lite svårt att förstå att hon är så stor och inte bor hemma igen…. I övrigt så pågår funderingarna inför riggbytet. Eftersom de ska plasta och förstärka vår maststötta så kommer de behöva slipa en hel del enligt uppgift. Så vi måste tömma hela salongen och tejpa för allt som är känsligt. Bara känslan att lämna ifrån sig gumman igen är inte trevlig. Men vi har ju inget val. Vi har också nu beställt ett nytt storsegel. Ett kraftigt ett med tre stora rev i. Leveransen blir inte förrän i december men priset var bra. Och då kan man vänta 🙂 Så nu ser vi fram emot nästa helg och Öppna Varv på Orust. Dags för en sväng till Gullholmen med andra ord 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *