Förkväll på båtmässan

Vi träffade Roger och Ann-Sofie och tog en öl innan mässan öppnade kl 17. Roger hade fixat en bra deal på en liten helgtripp till Väderöarna i början av mars och det lät så trevligt att vi beslutade att hänga på – trots att vi har reseförbud för att kunna hålla vår budget. Men lite måste vi ju unna oss! Lotta anslöt efter ett tag och vi började med att gå en sväng till Hjertmans, som vanligt 🙂 Vi fick shoppat en fransk flagga och var sin ny flytväst.

Vi har provat flytvästar i två år nu och har inte hittat några som vi tycker är bekväma. Vi vill också att de ska ha sprayhood, blinkande ljus i som går igång automatiskt och den ska ha en sele. Nu hittade vi faktiskt en som uppfyllde detta OCH var bekväm. Vi vill ju också koppla in en Safelink R10 (AIS) i flytvästen och enligt killarna på Baltic så var denna testad ihop med Safelinken så vi såg inget annat alternativ än att slå till. Om vi köpte dem via Hjertmans så fick vi också ett riktigt bra pris. – Så vi slog till 🙂

Lotta hade fått tag på någon form av VIP-pass i en monter med gummibåtar, motorer, band och bar så vi fastnade där ett bra tag och vi fick faktiskt inte med oss så mycket mer av mässan. Men vi hann träffa både den ena och den andra. Så är det ju på mässan – det är där man träffas på torra land. Hur kul som helst. Men vi får nog ta en sväng till på mässan och strosa runt lite i lugn och ro lite senare i veckan.

Baltic Optima (vår har självklart ett grenband)Baltic Safelink

Bookmark the permalink.

3 Responses to Förkväll på båtmässan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *