Besök nr två på mässan

Eftersom fredagens mässbesök gick lite väl mycket i trevlighetens tecken så gjorde vi ett besök till i onsdags eftermiddag.  Under de tre och en halv timma vi hade på oss innan vi blev utslängda så gick mycket av tiden åt till att prata med leverantörer.  Det blev många “enkla” frågor som tex vad leverantören rekommenderar oss att ha med för reservdelar till vår bogpropeller eller ankarspel under längeseglingen. En vända bland alla segelmakare blev det också eftersom vi vill ha en stormfock som vi även kan använda som ankarsegel. Sedan var det massa prat om elektroniska sjökort, vattentät VHF med Atis och DCS, Pilots över sommarens segling till London, EPIRB, osv, osv. Det var två rätt möra personer som satte sig i bilen och dog hemma i soffan vid nio-tiden på kvällen. Båtmässa är roligt och inspirerande men även väldigt tröttande 🙂 Men på den positiva sidan så känns det nästan som om vi har grepp om det som kvarstår av utrustning på listan. Nästan alltså….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *