En kväll på JRSK

Idag tog vi oss till Jorden Runt Seglar Klubben för ett litet föredrag. Vi har varit medlemmar i JRSK i många år men vi har inte varit särskilt engagerade. Inte för att de har tråkiga föredrag eller så – men vi har faktiskt inte tid så ofta. Fel!,  jag måste korrigera mig! Det handlar aldrig om att inte ha tid, det handlar om att man har prioriterat bort något. Och vi har i det stora hela prioriterat ned JRSK ett bra tag nu. Men så dök det upp en föreläsning om kanalfärd ner till Amsterdam, vidare till Paris och tillbaka. Och eftersom planen är att vi ska till London via Amsterdam så tyckte vi att detta kunde vara inspirerande. Och det var det. Ett mycket trevligt, lagom långt föredrag. Dessutom hade vi sällskap av manskapet på Ester. Vi insåg alla fyra när vi satt där att detta hade varit något för Kaptenskan på Happie inför hennes planer på kanalfärder. Men man kan ju inte tänka på allt 😉

I övrigt så har jag äntligen sytt ihop det sista på Biminin så nu väntar jag bara på otroligt vackert väder med stark sol så att vi får se om den fungerar så bra som jag hoppas. – Sooolen!!!! Var är du????

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *