Flytvästar X 2

Flytväst 1

Har du några seglarvästar över som bara ligger i en hörna och skräpar?

Vi har en god vän (och jobbarkompis samt radionörd) som skulle behöva ett hela 11 st. Vår gode vän tillhör ett ballongsällskap och på grund av vissa händelser uppe i Uddevalla i helgen så har det blivit väldigt aktuellt med att ha flytvästar med när man flyger ballong. Nu måste jag bara förtydliga att det inte var hans gäng som var inblandade i själva händelsen när en luftballong nästan blev en båt. De flesta av oss har ju ett par gamla seglarvästar liggande i garage eller förråd efter det att man bytt upp sig till uppblåsbara grejor. Om det nu är så att ni har några flytvästar över som kan komma till bättre nytta så får ni gärna höra av er till oss så ska vi se till att de hamnar på en plats med fin utsikt 🙂

Flytväst 2

Vi blev ju så oerhört besvikna på Baltic när det visade sig att våra AIS:er inte gick att montera i flytvästen på grund av att grenbandet satt fast på fel sida. Nu har dock Baltic skickat oss två nya västar –  med grenbandet på rätt sida. Så vi är nöjda och glada med hur Baltic hanterade sitt misstag 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *