Facebook

Jag (Liv) har länge varit motståndare till Facebook och stolt hävdat att jag är VVFB. Vilket står för Våga Vägra Facebook. Motståndet har grundat sig mycket i att folk faktiskt slutar prata med varandra i verkligheten och umgås via nätet istället. Självklart är detta ändå ett bra forum för att hålla kontakt när man är ute och reser så därför har jag tänkt att Nanny kan vara med på  Facebook när vi seglar iväg. Alltså – Nanny – inte jag som person :-). Nu är det så att min käre Bror ska ta ledigt ett par månader och segla från Bergen och upp längs med den Norska kusten och han har bestämt sig för att lägga ut denna resa enbart på FB. Denna resa vill jag gärna följa så därför går nu Nanny med i FB. Ni hittar henne under Nanny Längesegling om ni vill följa oss där också. Tanken är att sidan på FB ska hänga ihop med denna hemsida men jag är inte riktigt färdig med funderingarna på hur det ska gå till ännu.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *