Själv i stillheten

Jag vaknade redan vid sextiden i morse och hade svårt att sova. Kan bero på att jag sov hela 14 timmar igår 😉

Nu är klockan 07:30 och jag sitter i sittbrunnen med en kopp och upplever stillheten. Det är en blekedag. Havet är som en spegel, nästan så man skulle kunna gå på det. Detta är livskvalitet 🙂 Dessutom har jag semester idag och då är det ju skönt med bra väder!

Vi ligger på Lilla Kornö, en av Bohusläns alla pärlor. Magnus och jag seglade hit redan i onsdags eftermiddag eftersom vi slutade jobba vid lunch. Vi fick en grym segling upp och vi är mycket nöjda med vårt nya storsegel.

I går var det 1 maj och exakt ett år kvar tills vi lossar tamparna för vår längesegling. Det är svårt att förstå att detta verkligen kommer att hända. Men ibland slår det liksom till i magen och man förstår vad man håller på att planera för. Sofia och Tony kom vid lunch igår och när Sofia hjälpte mig att filura ut hur jag bäst placerar stora förvaringslådor i stuvfacket så blev det hela helt plötsligt väldigt verkligt. Och det är lite läskigt också. Behagligt läskigt. Jag kommer att sakna Bohuslän, enormt mycket, men det kommer att kännas tryggt att veta att de finns kvar när vi kommer tillbaka 🙂

När Lotta också låg väl förtöjd i hamnen så samlades vi i lä i Nanny och skålade i bubbel. Det gäller att hitta orsaker till att fira och i vår värld så är ett år kvar en milstolpe.

Så nu är det MINDRE än ett år kvar innan vi ger oss av.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *