London dag två!

Vaknade i morse och kände att jag fortfarande log – det är faktiskt en väldigt märklig känsla att ha seglat till London. Upplevelsemässigt så var kanalerna i Holland snäppet högre, eftersom vi aldrig varit där innan. Men känslomässigt… Detta är helt oslagbart! (I alla fall hitintills :-)) Och jag är så stolt över att Magnus fixade att ta oss in i slussen under de förutsättningar som var. Vi borde ha väntat tills det var slack innan vi gick in – men nu har vi lärt oss det 🙂
Idag regnar det här. Vi har inte bara träffat årets värmebölja utan även årets åskväder men det struntar vi i. Snabbfärjan går precis här ifrån hamnen och tar oss snabbt in till centrum. Per o Kajsa hade till och med fixat Oysterkort till oss så vi slapp jaga det när vi kom. Snacka och fin service, vi rekommenderar verkligen denna mycket exklusiva resebyrå!!
Vi fick lite frukost på ett cafe och sedan blev det lite shopping. Björn gjorde entre strax efter 12 och efter lunch blev det lite egenshopping för mig och Kajsa. Det regnade inte så mycket men fuktigheten och det tryckande värmen var enorm. Varuhus med luftkonditionering var prioriterade denna dag!
Dagen avslutades i lugn och ro i sittbrunnen. Björns fötter behöver högläge efter Nijmegen så nu sitter vi i en helt stilla hamn och bara är – mitt i London 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *