Slut…..

Ja – då var semestern slut. Vi fick ett par underbara dagar på Smögholmarna då vi inte gjorde ett smack! Nästan i alla fall. Fredagen gick vi tillbaka till Björholmen och fick en “lugn” fredagskväll med Ia, Patrik, Mats och Bettan. Fast frågan är om det existerar lugna kvällar på Björholmen…

Lördagen var strålande med sol och vackert väder. Dessutom fick vi fin underhållning av Tjörn Runt under frukosten i sittbrunnen. Sedan var det bara att acceptera faktum. Vi åkte hem med åtta veckors tvätt… Gulliga Carl kom och hämtade oss och körde oss hem. Till vårt andra hem… det på fasta land.

Det har varit en underbar semester. Vi har fått uppleva mer än vi någonsin vi trodde var möjligt på åtta veckor. Vi har uppfyllt många av våra mål med semestern. Både Holland, London och Nordsjön. Vi har lärt oss massor, både om oss själva och om båten. Vi har fått massor av ny input som vi nu ska processa i lugn och ro när vi nu har en vinter kvar innan vi ska ge oss iväg.

Så nu sitter man hemma i soffan hemma igen och tittar på bilder. Jag har ju jobbat enbart med min lilla röda Olympuskamera denna sommar och låtit min kära Cannon vila. Bara för att tvinga mig själv att lära mig den nya. Sedan har jag filmat en hel del och jag har material nog att jobba heltid med alla klippen tror jag.

Men här kommer ett urval bilder från semestern – typ 500 st…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *