Bortskämda i Halmstad!

Nu är det nedräkning på riktigt i avflyttningsdelen i vårt längeseglingsprojekt. Det är alltså endast tre veckor kvar tills det att vi ska lämna ifrån oss huset städat och klart. Vi hade legat bra till om det inte vore för den lilla detaljen att jul och nyår ska klämmas in på dessa tre veckor också. Men istället för att jobba dygnet runt (vilket vi verkligen borde egentligen…) satte vi oss i bilen och körde till Halmstad och hälsade på Uffe och Lotten. Och vi blev rejält bortskämda! God mat, härligt sällskap och massa skratt, långt in på natten. Vi träffas inte så ofta – men uj vad mysigt vi har när vi ses. Lite svårt ibland att förstå att det är över 15 år sedan vi jobbade ihop Lotten och jag 🙂 Uffe tog dessutom med oss på en liten bonustur på söndagen och vi fick se hans golfaffär. Vilket ledde till att Liv numera har fått sig en mycket fin och skön skortskjol samt ett par riktigt bra överdragsbyxor i Gore-tex av lättviktsmodell. TACK  – go vänner!!! På vägen hem löste vi också ut vårt paket från Garmin med vår trådlösa vindsnurra. Garmin konstaterade i en enda kort mening att det inte är något fel på mätaren. Suck… Den funkar ju inte – så nu får vi fundera på hur vi går vidare. Helst skulle vi vilja byta till en Raymarine – men det är hiskeligt dyrt. Ja, ja – en sak i taget – Vindsnurreproblematiken får vi ta i nästa skede – då vi är husfria 🙂

Nu har det också skapats en avseglargrupp inom JRSK och första mötet är planerat till mitten av januari – det ser vi fram emot 🙂

Ha en skön tredje advent!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *