Nu går vi in i nästa skede

Ja nu bränner det till och händer saker. Idag har vi flyttat från huset. Huset är bara ett tomt skal. Väldigt fint och nymålat skal vill jag tillägga. I dag målade jag min sista vägg på väldigt, väldigt länge. Och OJ vad verkligt allt blev. Nu händer det… nu går vi in i nästa skede. På fredag kommer städfirman in och tar hand om huset och på lördag flyttar hyresgästerna in. Vi har kört diverse bra att ha grejor till underbara syster som förvarar lite saker för oss fram tills det att vi flyttar in hos henne. Carl flyttade till vår lägenhet i söndags och Mathilda åkte tillbaka till Norrland igår. Så nu var det inte mycket annat att göra för mig och min älskade man, att på vår 22:a bröllopsdag, ta vårt lilla pick och pack och flytta till Villa Balder och deras Bed and Breakfast.  Vi har  kört ett stooort sista lass till tippen med våra sängar och en massa annat “överblivet” Tänk vad man samlar på sig.  Och nu sitter vi här  – på ett vandrarhem och har verkligen gått in i nästa fas – vi är verkligen huslösa och Nanny ligger alldeles själv ute på Hönö.  Nanny innebär ju att vi inte är hemlösa – Nanny är numera i alla aspekter vårt hem och vår fasta punkt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *