//WL2K 2015-05-20 i Salbuvik

By Magnus: Nu har vi flyttat på oss från Os till Salbuvik (060 grader 12,4’N 005 grader 22,5’E) och här ner på Mettes och Oves kaj har vi inte någon wifi-täckning, men däremot provar vi nu med att uppdatera hemsidan via kortvågsradion. Vi hade en trevlig motorisering runt Björnatrynet och övade våra nerver när vi passerade under bron mellan Sunnöya och Lepsöy. Den är 14 m hög, vilket är en halvmeter högre än Fotöbron och det var precis vid högvatten. Samtidigt som vi tänkte gå under kom det ett större fartyg norrifrån som vi lät passera före. Nästa bro mellan Ströno och fastlandet var en meter högre och det var med lättare sinne som vi passerade under den.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *