161113 framme i Colombia

Efter tre ganska händelselösa dygn är vi nu tillagda i marina i Santa Marta, Colombia. Vi blev fint mottagna av en gummibåt innan vi gick in till den supermodera marinan. De hojtade glatt och önskade oss välkomna till Colombia. Här slipper man plastkort för att ta sig in i de olika byggnaderna. Det är fingeravtryck som gäller!! Alla vi hunnit träffa på bryggorna hälsar oss välkomna till Colombia och ler stort. Idag är det tyvärr söndag och i morgon är det någon form av helgdag. Detta innebär att agenten inte jobbar och vi får ingen immigrationsstämpel i passen. Alltså får vi inte lämna marinan….. Surt…. Men vi får se. Tjejen som emot oss och checkade in oss i marinan lovade att se vad hon kunde göra. Fast just nu njuter vi bara av att vara framme 🙂

Santa Marta

Santa Marta

Santa Marta

Santa Marta

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *