Nu kommer min bok Båtköket! – TÄVLING och prat med Sjölivet

Ja, gott folk så är det. I ett och ett halvt år jag jobbat och pysslat med mitt lilla projekt och nu är det så att kokboken faktiskt till slut kommer att tryckas. All matlagning ombord och matprat med andra långseglare har lett till att det som började som ett eget litet hobbyprojekt växte sakta men säkert när fler ”cruisers” ville vara med och dela med sig av sina erfarenheter.

Allt detta har lett till en fullmatad 100-sidors bok i A5-format. Som titeln säger är det jag och tretton andra långseglare som delar med oss av våra erfarenheter och favoritrecept från just våra båtkök och långseglingar, eller längeseglingar som jag brukar kalla det. I boken resonerar vi kring allt från bunkring och småkrypshantering till enkla tips för konservering och tryckkokarens många olika användningsområden samt olika former av slowcooking.

Jag har blivit intervjuad i podden Sjölivet. Lyssna på avsnittet och var med och tävla!

Eller bara köp boken genom att klicka på länken här 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *