Magnus Radionörden

Snö… och minusgrader…. vad hände….. Jo, vårkänslorna kom för tidigt och det är ju trots allt januari. Bakslaget var väntan… Bara att bita ihop och drömma om sommaren. Magnus har legat i sängen – tokförkyld hela veckan men i eftermiddags så tryckte han i sig en stor mängd värktabletter och tog sig ur sängen – trots att kroppen protesterade. Magnus har gått på kurs för att ta amatörradiocertifikat hela hösten. Jag kan lova att han har svurit både högt, argt, ljudligt och irriterat över allt ologiskt som man måste kunna utantill. Kan någon förklara varför man ska kunna hela formelsamlingen utantill? eller logiken bakom att alla länder har  en knäpp bokstavskombination som är helt ologisk. Jag är väldigt glad och tacksam över att det var Magnus som tog denna kursen och inte jag. Och det var en mycket trött, sliten och förkyld Magnus som kom över tröskeln för en stund sedan men han hade klarat provet galant så nu är min kära man officiellt en radionörd (inget fel på att vara nörd, vill jag tillägga). En lycklig radionörd 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *