Påskafton

Is på däck…. Tanken var att vi skulle flytta på oss denna dag och ge oss norrut mot Smögen men det var så grinigt kallt och blåsigt så jag vägrade – helt och hållet! Vi låg helt enkelt kvar! De flesta andra åkte hem denna dag och vi fick gjort en del pyssel i båten. Magnus gick igenom hela elsystemet till autopiloten för att hitta orsaken till säkringen som gick hela tiden. Eftersom han snabbt ringat in att det rörde sig om att hydraulsystemet inte stängde sig som det skulle så hamnade han rätt snart på magnetventilen. Efter 13 svordomar och ytterligare 4 trasiga säkringar så var vi väldigt övertygade om att det var magnetventilen som felade. Magnus monterade bort den och vi fick tillbaka alla övriga delar på plats. Problemet med att komma åt hydraulstyrningen är att hela akterruffen måste demonteras och eftersom den just nu fungerar som garage så är det mycket prylar som ska förflyttas. Det blev återigen middag hos Happie och kvällen avslutades med en kaffe uppe hos Lennart.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *