Isig söndag

Ännu mera SOL!!! och STILTJE och inte så förbannat kallt som dagarna innan. Det bara kröp i mig – nu ville vi iväg. Så efter frukost och kramar lämnade vi Gullholmen i total stiltje. Vi tuffade söderut med 1000 varv på motorn och gled fram i 3 knop – såååå skönt. Nere vid Hermanö ränna fick jag dock sänka farten för där hittade vi isen igen – fast bara under ett par 100 meter. Väl ut ur rännan drog vi ut focken och gled utomskärs ner till Mollösund där vår dieseltank fick påfyllning. Björholmen var helt dött – inte en båt i sikte. Vi lade oss på Adventures plats och bara njöt naturen. Vi fortsatte fixa lite men det gick inte fort denna dag. Efter lite god mat dog vi i soffan och vi hoppade högt när någon knackade på vid 20:30. Det var Roger och Anso som varit och lämnat en bil på Björholmen för att underlätta morgondagens båtflytt från Wallhamn ut till Björholmen. Det var så kul att se dem men vi blev även lite chockade när vi hörde att Roger haft en närkamp med ett rådjur ett par minuter innan. Men både Roger och bilen mådde bra. Värre var det med rådjuret som jägaren fick ta hand om. Men efter ett tag var de tvungna att ta sig hemåt för att orka med måndagens sjösättningsarbete. Vi vinkade ajö och önskade dem på återseende på fredag 🙂

Isig gästbrygga

130331_4576

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *