Världens bästa bastu!

Egentligen skulle vi haft en arbetshelg men med strålande sol och utsikten av en bastu på Dyrön fick oss snabbt att ändra oss. Vi hissade alla trasor och drev genom Kyrkesund med den imponerande farten av två knop. Faktum är att det är dubbelt så fort som vi seglade genom Mollösund förra helgen!! Efter Kyrkesund gick vi utomskärs ner till Eggskär och vi fick en underbar segling. Ripasso körde förbi oss och ropade i farten att bastun var bokad till kl 15. När vi gick förbi Åstol vände vinden 90 grader och det såg ut som vi skulle få regn eller hagel, så seglen åkte ner i raketfart och kapellet åkte upp istället. Men vi klarade oss och inne på sydhamnen stod Mikael, Martina, Roger och Ann-Sofie och tog emot oss. Och om jag får lov att säga det så gjorde jag en snygg parkering av Nanny 🙂 I strålande solsken så tillbringade vi sedan två härligt timmar vid Dyröns FANTASTISKA bastu! För enbart 50 kr pp så får man en helt makalös anläggning med en grym utsikt. Fast det ska erkännas att mycket av tiden satt vi i solen i lä längs husets sida och bara njöt naturen. Livet är bra gott att leva! Och bada gjorde vi allihop – men det var bara Magnus som dök i. Jag håller mig till snabbdopp när det inte är mer än nio grader i vattnet. Kvällen fortsatte som dagen och blev löjligt trevlig. Mitt i alltihopa så försökte vi Skypa med våra långseglare. Men det var för dålig uppkoppling så vi får hoppas på bättre kontakt en annan dag.

130427_5243 130427_5258 130427_5308 130427_5334

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *