Happie på Gulllholmen

Fredag – Söndag Jag lämnade in kapellet efter jobbet och körde direkt upp till Gullholmen och bubblet stod mycket riktigt och väntade på mig i Happie 🙂 Eftersom Magnus tagit en grabbhelg i Stockholm så hade jag och Lotta bestämt oss för att ha en tjejhelg. Jag hade haft siktet inställt på Smögen hela veckan och väderprognosen hade lovat gott men helt plötsligt pratade vädersiarna 15 m/s och regn!! Så vi tog ett enkelt beslut att bryggsegla. Och lördagen var verkligen grinigt kall och blåsig så det beslutet var vi väldigt nöjda med. Men för att det skulle hända lite så tog vi oss en sväng till Göksäter och hittade lite saker som vi absolut inte visste om att vi behövde. Trevligt sällskap fick vi också och helgen kan sammanfattas med Svaret på frågan är Bubbel! Vad var frågan? På söndagen jobbade vi faktiskt lite också. Vi och vi… Det var mest Lotta som jobbade men jag är duktig på att titta på! Men nu har i alla fall Happie ett rent försegel! Och i vanlig ordning så har nedräkningen börjat till nästa helg – kortvecka denna veckan och lång seglingshelg. Det är något att se fram emot det!!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *