Patrik & Ia

Idag skulle det regna hela dagen så vi tog en sovmorgon. Men när vi vaknade så insåg vi att väderprognosen var fel, igen. Det hänge lite regn i luften men det spöregnade inte som det skulle. Så vi tog oss en långpromenad längs med stranden och upp in i skogen. Så härligt att kunna promenera igen utan att ha ont i ryggen. När vi efter ett par timmar var åter i hamnen så hade Patrik och Ia precis lagt till. Efter stora kramkalaset så satte vi oss i en av grillstugorna på kajen för nu kom faktiskt regnet. Men vi var tjuriga och satt kvar hela kvällen. Vi hade till och med en värmefläkt under bordet så det var riktigt varm och gott. Sedan slog vinden till med full kraft och vi hade 14 m/s snett in i rumpan på båtarna och den stackars lilla danska båten som låg mellan oss blev alldeles tillklämd och våra peken gick in i bryggan. Det luriga var att det inte gick att dra ut oss mer eftersom snusktamparna var så korta. Helt sjukt. Så det slutade med att vi drog en tamp i land från sidan så att Patrik och Ias båt inte tryckte ner den lilla danska båten och vi lade sedan en tamp i deras båt, bakom Dansken. Han var helt instängd 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *