Allt underbart har ett slut

Jag vaknade av att åskan mullrade inåt land. Jag hatar åska till och med mer än tandläkaren så det kändes inte bra alls. Men det kom aldrig ut till oss och vi fick bara lite lätt regn. Efter frukost var det samling för “Tekniska kommittén” i Nannys sittbrunn. Det är ju så att vi inte får någon ordning på laddningen från motorn och tre mer lämpade herrar än Uffe, Terje och Nils finns inte för denna typen av frågor. Man kan väl sammanfattningsvis säga att nu är det utrett att allt funkar som det ska men det fungerar inte…. Hängde ni med??? Jag får helt enkelt återkomma i denna fråga för vi kommer att testa oss igenom ett olika lösningar för att se om vi kan få bukt med problemet. Tack grabbar för att ni ställer upp så frikostigt :-). Vi vinkade ajö till alla och åkte hem igen – hem till Björholmen och vips så var det slut. Slut på semestern och slut på ledigheten. Ca 800M har vi fått med oss och alla har inte varit roliga men i stort har vi haft en underbar semester. Kära Mathilda kom med bilen och hämtade oss och nu sitter man här i soffhörnan och är hemma igen…. Men vi har mycket båtjobb att göra. Denna veckan ska vi specificera allt vi vill ha i vår nya mast – och då framförallt i masttoppen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *