Vackra Vitte

Ja, inte helt fel väder. Men mycket vind…. Som vanligt. Vi skulle norrut och självklart så blåste det 10-15 nordligt men denna dag skulle vi verkligen få sjölä så vi tvekade inte att kasta loss och redan strax innan 12 tuffade vi in i strålande solsken i Vitte på Hiddensee. Vi hade sådan tur att en båt lämnade sin plats precis när vi kom in och det var faktiskt exakt precis samma plats som vi hade för tre år sedan – lite komiskt. Det blev en skön men blåsig dag med lite cykel, lite strand, lite hamn och lite av varje. Vitte är verkligen en favorit men åter en gång så fick vi låta väderprognosen styra. Enligt DMI så var onsdagen den enda dagen på en vecka som visade åtminstone en liten tendens till västliga vindar i all nordlig dominans. Så vi packade ner oss i sängen tidigt denna kväll

130716_8429 130716_8434

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *