Båtpaus

Ingen Nanny denna helgen. Istället har vi haft en  mysig tur ner till Halmstad och hälsat på Uffe o Lotten. Vi fick en fin rundtur i stan och man kan ju lungt säga att det har hänt både det ena och det andra sedan vi lämnade den stan för 15 år sedan. På vägen hem idag tog vi svängen via Ullared och tänkte köpa en ny damsugare till båten. Det blev en dyr damsugare….. för inte kan man titta på på GeKås och köpa endast en damsugare… Ja, ja så är det och vi kom därifån med en hel vagn “bra att ha” saker.

Ett litet tillägg: Stormen som inte blev något av i Göteborg i förra veckan, den fick vi se resterna av nere i Halmstad. Det låg verligen nedblåsta träd överallt!! Vissa hade fått in träden i trädgården, skrämmande nära huset. Andra låg nersågade längs vägen och det var tydligt att de placerat sig rakt över vägen i stormen. Vi ska nog vara glada över att vi slapp undan med blotta förskräckelsen!!

Vi har också fått mail från Boding med beskedet att vårt storsegel är leveransklart. Spännande 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *