Nytt storsegel!

I onsdags när jag skulle åka till Linköping svängde jag förbi segelmakaren och hämtade vårt nya storsegel. De har inte öppet så ofta så det gällde att passa på. Seglet fick helt enkelt hänga med till Linköping tänkte jag. Men jag hade ju inte tänkt på tillbehören! Lattorna! Där stod killen med upp till 4 meter långa lattor i näven och tyckte jag skulle binda fast dem i “railsen” på taket. Det hade väl funkat om det nu var så att jag skulle åka hem och inte till Linköping. Men efter lite funderande kom vi fram till att de var så elastiska att vi kunde göra rullar av dem och efter lite tejpande gick de faktiskt in i bakluckan 🙂 Idag kom jag hem och innan jag ens funderat på att packa upp resväskan ryckte vi upp seglet på storarumsgolvet. Det är riktigt styvt, har rätt text i seglet, och tre rev. Kanske känns det lite tunt… Vet inte riktigt… Men visst är det vackert :-)!!!

2013-11-15 18.03.41

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *