Utsjöskepparen – check!

15627891-origpic-19d8b3[1]

Ja, då var det klart! Efter 11 veckor skrev Magnus och jag tillsammans med ett gäng andra glada kurskamrater provet till Utsköskepparen i går kväll. Det gick bra och vi hade full koll på vårt tidvatten. Sedan hade vi ett par småfel var men inget större att klaga på. Bland annat missade jag på hur lång sikten är när det är “poor visibility”…. Det ska vara mellan 1000 meter och 2M och inte under 1000 meter som jag trodde. Men som sagt vi klarade de svåra grejorna och stämpeln sitter i boken som den ska 🙂 Och provet var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara 🙂 Andra halvan av kursen ska skriva provet nästa måndag och vi önskar dem lycka till. Tack till alla kurskamrater samt våra lärare Stina och Thomas för trevliga måndagskvällar under denna höst.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *