God Jul!

Ho ho ho ho ho – nu var det jul igen!

Igår tog vi svängen via Hjertmans – det är där vi gör vårt julshoppande 🙂 Nanny är som vanligt den som får flest presenter i vår familj. I år fick hon en sändande AIS. Magnus har äntligen gett med sig på den punkten men det blev inte billigt. Till detta lades, säkerhetslinor, säkerhetssele, reservlanternor, en ny toalett samt ett gäng filter till motorn. En ny båtshake åkte med också – en sådan där som drar tampen tur och retur på något magiskt sätt.

Det är mycket säkerhetstänk nu och Magnus har letat fram den EPIRB vi ska ha och de personliga PLB med AIS som ska monteras i våra flytvästar. Men Hjertmans kunde inte ta in dessa grejor till oss så det får bli en beställning från England.

Men nu ska vi ha en skön julhelg med släkten och det ser illa ut på seglingsfronten. Vindar mellan 10-15 m/s och regn i 10 dagar framåt gör ingen båtmänniska glad. Men vi får vara glada för våra plussgrader som hindrar isen 🙂

Så God Jul på er alla så ses vi snart på havet igen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *