Varde ljus!

Nu har vi tömt vinden!

Trots lite skallebank i dag efter en alldeles för trevlig middag med gamla orkesterkompisar i går så bet vi ihop och lyfte ner det sista. Nu är garaget alldeles fullt av saker som ska skänkas till välgörenhet och saker som ska köras till tippen. Sååå skönt att äntligen få gjort detta. Magnus har i och för sig ett par flyttlådor med papper, kassettband och annat ovärderligt som han ska gå igenom innan vi är helt klara 🙂 Nu är i alla fall vinden inte ett hinder för att hyra ut huset när vi åker.

I går hämtade vi också ut våra nya pannlampor på posten. Efter mycket om och men slog vi till och investerade i var sin Ptezl, Tikka R+. Låter ju hur avancerat, eller hur! Finessen med dem är att de har rött nattljus och att de är uppladdningsbara via USB. De har olika styrkor och i det starkaste läget lyser de med 120 lumen och det ska lysa upp 50 meter. Men då varar batteriet å andra sidan bara i 3,5 timme. Sedan har de också en finess som heter “reactive lightning” vilket innebär att ljusstyrkan ställer in sig automatiskt efter omgivande ljus. Kör man på rött ljus så håller batteriet i 30 timmar men vi får verkligen hoppas att vi inte råkar ut för så långvarigt mörker. Jag återkommer med en utvärdering när vi testat dem.

2014-01-06 15.28.04

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *