Båtplats uthyres

EDIT: BÅTPLATSEN ÄR UTHYRD

Vi ska ju vara borta i åtta veckor i sommar och då ligger vår båtplats där alldeles övergiven. Därför har vi nu kollat med marinan och det är helt ok att hyra ut i andra hand. Från och med midsommar och åtta veckor framåt uthyres vår båtplats på Björholmens marina. Marinan ligger belägen NV på Tjörn och det tar ca 50-60 min att köra från Göteborg och ca 25 min från Stenungsund. Vi har en plats näst längst ut på en av de inre bryggorna (var jag otydlig nu?) Där ligger man tryggt med fasta stolpar i aktern och näsan mot väster. Björholmen ligger precis i mynningen av Stigfjorden söder om Mollesund och norr om Kyrkesund – precis i mitten och längs med den sk E20. Massor av trevliga naturhamnar på ett par korta minuters båttur.

Vattnet i hamnen är så fräscht med all sin genomströmning så det är inga problem att bada direkt vid bryggnocken eller badbryggan. Det finns serviceanläggning i hamnen med toa/dusch och tvättmaskiner.

Hamnen har en hotell/konferensanläggning med tillhörande restaurang och kiosk och de har även bastu och badtunna. Själva restaurangdelen kommer att drivas av nya personer i år så jag kan inte säga något om kvaliteten eller tillgången till bastu och badtunna. Själva hamnen och bryggorna kommer att drivas vidare av ägaren till hela anläggningen.

Stämningen i hamnen är trevlig och vi bryggseglar ofta när vädret inte är det bästa eller bara när vi känner för att umgås med alla andra trevliga båtmänniskor. Då samlas vi gärna på “grillön” och njuter den härliga miljön.

Båtplatsen är 3,5 meter vid bryggan men det är lite bredare än så mellan stolparna.

Hyra för perioden 140620-140815 (åtta veckor): 2 500:-

I hyran ingår det el för att ladda batterierna vid mån av plats i uttagen och det finns även vatten på bryggorna.  Bakom konferensanläggningen finns en stor grusad yta med parkeringar

Gå gärna in på www.bjorholmensmarina.se om ni vill se mer.

Låter detta intressant?

Hör av er så kan vi berätta mer 🙂

EDIT: BÅTPLATSEN ÄR UTHYRD

Utsikten från vårt köksfönster i båten. Fast här saknas båtgrannen120421_6317 Utsikt från sittbrunnen 120421_6325 Nanny på båtplatsen i fråga120421_6328 Bastun som tillhör konferensanläggningen120421_6386

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *