Visitkort

 I somras upptäckte vi hur bra det var att ha med sig “seglarkort” med våra kontaktuppgifter på. Vi hade med oss ett par på prov där vi även hade med en bild på Nanny. Då fick vi rådet av Lady Bird att ha ett foto på oss själva – för man träffar en hel del folk därute och ett ansikte gör att man kan kopplar ihop händelser och platser bättre. Det krävdes lite letande innan jag hittade ett någorlunda vettigt kort på oss båda. Jag står ju oftast bakom kameran och dessutom lider jag av “fulaminen-genen”. Jag lyckas alltid göra en obetalbar grimas så fort det kommer ett fotoverktyg i närheten 🙁 Detta kort är från säkerhetskursen vi gick ute på Öckerö för ett par år sedan. Det är Tony som är fotografen och egentligen är Sofia med på fotot, men henne klippte jag helt fräckt bort 😉

Framsidan har vi medvetet lämnat så tom som möjligt för att ha plats att skriva telefonnummer, kajplats och liknande på.

Så här har ni utkastet till våra nya visitkort:Visitkort.j

Bookmark the permalink.

4 Responses to Visitkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *