Vindroderreservdelar

I julas var bror på besök här i Sverige, och som en av de tyngre medlemmarna i vår “tekniska kommitté” högg han direkt på det faktumet att vi var lite oroliga för ett par av Boris slitagedelar samt att vi inte var helt nöjda med låsningsmekanismen. Han och Magnus mumlade lite tillsammans och Magnus mätte lite här och lite där och helt plötsligt så kom det ett mail med två foton. Nu vet jag att broder är duktig med svarven men just i detta fallet tror jag att det är hans son Kim-Eirik som har varit fixat ihop detta till oss. Snacka om service 🙂 TACK Nils och Kim-Eirik!! Det ska bli spännande att prova när vi får hit delarna 🙂

P1010232 P1010233

Här kommer också ett liiitet fotoalbum från en härligt blåsig vinterpromenad till Fotö igår

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *