Bunkringen har börjat

Vi har en hel del saker som egentligen är helt onödiga, som vi vill ha med oss. Jag tror att det nästan är som en snuttefilt. Vi tycker det är viktigt nu när vi känner oss små som långseglare och vi behöver på vissa saker för att vi ska känna oss trygga och inte ha för mycket hemlängtan. När vi växer i våra roller så blir dessa småsaker nog inte så viktiga, utan vi ser det som en utmaning att hitta nya bra produkter. En sådan sak är till exempel mitt te och Magnus kaffe. Sedan har vi vissa saker som vi absolut INTE kan tänka oss att vara utan. Och i detta fallet är det jag och inte Magnus som har bunkrat. Vad är det då som är så viktigt för mig?? Jo, det är faktiskt schampo. Löjligt kan man tycka  – men för mig är detta jätteviktigt. Jag hade i många år problem med kliande hårbotten. När jag bytte schampo så funkade det alltid bra i en vecka eller två – och så började kliandet igen. Men för över 16 år sedan när vi bodde i Halmstad (tiden går sååå fort) så kom jag i kontakt med en tjej som utvecklade sitt eget hudvårdsmärke och via henne så fick jag testat ett av hennes schampo. Sedan dess har jag inte tittat åt något annat och jag har heller inte några problem med min hårbotten. En annan fördel är att det kombinerad schampo och tvål samt att balsam är helt överflödigt. Vilket gör att duschtiden förkortas väsentligt – något som alltid är bra inom båtlivet.

Vad är då denna fantastiska produkt för något?? Jo, det jag pratar om är ju Maria Åkerberg och hennes Rosmary, Hair & Body Shampoo. Idag var jag på Diva och hämtade en förbeställd 5 liters dunk :-). Låter rätt mycket. Men priset blir ju jättebra. När jag ändå var där så passade jag på att köpa läppbalsam också – nu när det är två för en. Herregud – jag låter som rena reklamkanalen. Men det är faktiskt så att jag är så väldans nöjd med dessa produkter. Jag kör inte mycket med massa olika krämer, rengöring och annat. Förmodligen så misshandlar jag mitt ansikte rätt mycket men det lilla jag använder – det är Marias grejor. I somras upptäckte jag dessutom hennes fenomenala solskyddskräm. Den sitter ju faktiskt kvar, kladdar inte och är dryg…

image
Här kommer en bild på dagens bunkring under kategorin “saker jag inte vill vara utan under 3,5 år”

www.dermanord.se

 

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Bunkringen har börjat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *