Hur känns det?

Absolut den vanligaste frågan vi får just nu och för att vara ärlig så ställer vi denna frågan till oss själva hela tiden. Jag tror att jag frågar Magnus minst två gånger om dagen -Fattar du? Nä… Klart att vi inte fattar. Vi har ju aldrig gjort något så tokigt som detta innan. Så hur skulle vi kunna fatta det? Och det är faktiskt lite jobbigt att vi inte förstår. Förstår vi inte så kan vi inte njuta av det. Jag förstår till exempel inte att jag bara ska jobba fyra dagar till innan jag checkar ut från jobbet. Jag har städat ur min plats och lämnat över mina arbetsuppgifter till andra – men jag förstår fortfarande inte. Antingen är jag helt enkelt lite trög eller så är detta så stort att det inte är riktigt greppbart…Jag satsar faktiskt på att det är det senare 😉 Och det kommer nog att landa i oss när vi väl har slutat jobba och flyttat till båten på riktigt. Just nu är det de korta målen som man uppfyller och planerar. Bockar av våra “att göra listor” och “att köpa listor”. Det som ligger närmas efter flytten är att stå på land under påskhelgen och få gjort allt sådant arbete. Eftersom vi är billösa vid denna tiden så hoppas vi att vi har planerat in det mesta som behöver köpas nu. Det blir långa cykelturer annars 🙂
Jag försöker att bunkra lite nu i mars när jag fortfarande har bilen också och jag tog en sväng på Willys i förra veckan.
Fokus var torr och bak ingredienser. Så bland annat åkte det ner 24 dubbelpaket jäst i påsen tillsammans med bakpulver, vaniljpulver, bikarbonat, brödkryddor och annat trevligt. Dessutom så köpte jag 6 flaskor sötstark senap som enligt utsago ska vara helt omöjligt att få tag på ute i Europa. Självklart så åkte jag på avstämning i kassan. Jag tittade faktiskt lite roat på kassören när hon plockade upp alla varor och blev mer och mer frågande. När hon fick syn på senapen så gjorde hon riktigt stora ögon och tittade frågande på mig och utbrast -Vad i allsin dagar bakar man med detta? Tja… Vad svara man på det?? 🙂

I torsdags så tog vi en roadtripp söderut och hälsade på Adas besättning i Lomma. Fredagen gjorde vi en tur och retur till Tyskland och bunkrade lite konserver och annat gott! Väl tillbaka i Lomma igen så blev vi otroligt bortskämda av Eva o Andres. Jag och Eva slocknade i ganska vettig tid ut på kvällen men Magnus och Andres hade så himla roligt att jag tror att solen hade gått upp innan de knoppade in 🙂 På vägen hem mot Göteborg stannade vi till i Helsingborg och fick en snabbfika hos Jeanna o Niclas. Fantastiskt roligt att träffa våra kära vänner från förr – även om det bara blev en kort timme! Vi mellanlandade i Lexby och gjorde en omlastning. Vi fyllde på med mer saker som ska ut i Nanny. Nu ligger gumman bra djupt i vattnet!

Idag är det söndag och nu ska vi stuva in alla konserver och bra att ha saker i Nanny, pyssla lite och bara ta det lugnt. Vi har ju faktiskt semester i morgon måndag också så vi har lite lördagskänsla idag! Magnus ska också jobba vidare på att försöka få Pactor modemet att pratat med datorn. Inte helt klockrent måste jag säga men han kämpar på!

Och jag säger det igen… fyra arbetsdagar kvar… Och om ni tycker att jag är tjatig så…. ja, det är jag, men vi har bara FYRA arbetsdagar kvar!!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Hur känns det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *