//WL2K 180717 Dag 3 mot Island

Position kl12:00 (13:00 UTC) 62 11,980N 034 37,750W
645 distans mellan Prins Christians Sund, Gronland till Reykjavik, Island Avverkat: 274 M
Kvar: 371 M

Gratt och dimma. Det ar det enda vi ser. Solen ska tydligen finnas daruppe nagon stans, men den kanns langt borta just nu. Det blaser ca 4 m/s fran N sa vi motoriserar med revad stor och full genua. Havet ar gansla lugnt med langa dyningar. Motorn gar pa endast 1400 varv men anda gor vi strax over 5 knop. Pa detta satt blir miljon ombord mycket trevligare. Hoga motorvarv blir valdigt jobbigt i langden. Speciellt nar kapellet ar uppe, da blir det som att sitta i en burk!. Och kapellet ar uppe hela tiden. Vi har det sa bra under vart kapell och vi kallar det inomhussegling med tofflor. Det ar tort och varmt sa det gar verkligen ingen nod pa oss. Men vi ser fram emot att fa komma till Island och Reykjavik. Det ser ut som om vi kan komma in pa lordag eftermiddag just nu. Men sadant kan andra sig. Enligt prognosen far vi inte mer vind forran pa fredag men da blir det att segla pa riktigt igen! Det langtar vi efter. Men som sagt. Vi har det hur bra som helst!

PS Tack Kajsa for dina vaderuppdateringar pa SMS. Perfekt!

Kram till er alla
/Liv, Magnus och Nils
www.nanny166.se
PS detta postas ocksa pa Facebook men det gar via hemsidan sa jag kan inte tagga Nils och Magnus. Dessutom kan vi inte se eller svara pkommentarer.
Satellittelefonen pa om ni vill skicka gratis SMS till oss p+881632588062 via hemsidan https://messaging.iridium.com

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *