Köp Båtköket digitalt! – Uppdaterat

 

Klicka här så kommer du till Bättre Båt för att köpa boken

Jag är med i projektet Bättre Båt och har kopierat in texen från projektet nedan:

Det är numera förbannat svårt att överleva som frilansare och att leva på skriva om båtar och båtliv. De stora förlagen kör med fulavtal och betalar uselt redan från början. Tidningar läggs ner för att de inte uppfyller förlagens vinstkrav och jobben blir allt färre.

Vi vill ändra på levnadsvillkoren för alla båtjournalister, författare, fotografer, illustratörer och de som berättar med rörlig bild och ljud.

Projektet Bättre Båt ska samla en mängd klassiska böcker om seglingar i fjärran länder, praktiska steg-för-steg artiklar, filmer, ljud och allt som kan intressera oss som älskar båtar och båtliv.

Det ska levereras som digitala e-böcker/artiklar och betalas med mikrobetalning. Vår förhoppning är att materialet ska ha stor relevans fortfarande och att det allra mesta inkomsterna ska gå direkt till en hårt arbetande frilansare som verkligen behöver stöd just nu för att inte det bara ska bli en massa material av osäker kvalitet på internet.

Vi hoppas att du vill dela upptäckarglädjen runt skärgård, kust, ocean, att fixa med båtar, hitta den perfekta ankarviken och segla på haven med bra och intressanta texter!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *