Misslyckat brödbak

Sov ganska bra även denna natten men tyckte att jag hade en oförtjänt huvudvärk när jag vaknade…. När jag skulle baka brödet så var det ovanligt kletigt och jag kände inte riktigt igen konsistensen… När jag tog det ur ugnen 20 minuter senare satt det bom fast i botten på formen. Jag fattade ingenting….ända tills jag kom på att jag hade glömt att ha olja i smeten 🙁 Men när jag väl fick loss brödet så var det riktigt gott. Att halva brödet satt kvar i formen blev Magnus problem eftersom det var hans tur att diska!!! Jag tillbringade förmiddagen i soffan och Magnus mätte åtgång av kablar och slangar till watermakern därefter packade vi ihop oss och tog oss hemåt. Härlig helg – men den hade varit sååå mycket bättre om det hade varit plusgrader. Jag gillar som bekant inte vintern….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *