50 åringen

Kl 09 stod vi på bryggan och sjöng för full hals med bubbelflaskan i handen. Jocke såg nästan chockad ut men det funns ju inget bättre sätt att inleda en 50 års dag än med bubbel och sång (ja, jo, i alla fall bubbel…) Dagen gick fort och vi pysslade lite inför festen och bland annat innebar detta att Magnus ville upp i masten och fixa till en av våra radareflektorer som lossnat lite. Jocke hissade och Lotta säkrade. Redan vid 15 tiden började gästerna att droppa in. Fördrink hos Martin därefter mat och party på Skottarn med efterföljande coverband. Hur kul som helst. Magnus och jag var toastmasters och vi hade vansinnigt roligt 🙂 Men det absolut bästa var ju minen på Jocke när kajaken bars in i baren och alla sjöng för honom. Historien om kajaken har av förståeliga skäl inte funnits här på hemsidaninnan så den kommer nu! Vi var över 20 personer som hade slagit oss ihop med tankarna att köpa en havskajak till Jocke. Efter lite detektivarbete hittade jag en uppe på Tjörn. Men hur skulle vi få den ut till Gullholmen utan att Jocke såg den? När vi lämnade Åstol i förra veckan “stack vi inom” till Skärhamn och hämtade kajaken. Och det var här vi Nanny fick vara isbrytare på riktigt! För det låg is i hela Skärhamn. När vi närmade oss Gullholmen med kajaken på däck så hade Lotta skickat iväg Jocke på en promenad, men vi var sena på grund av all is i rännan vid Hermanön. Så fort vi fått två tampar iland ryckte Magnus och Henrik av kajaken och sprang bort till restaurangen och gömde den i deras förråd. 30 sekunder senare stod en strålande Jocke på kajen och undrade hur fort vi hade kört egentligen…. Vi skulle ju inte komma på en timma minst. (eller hur…) Ja, man fick ju ljuga lite här! Vi var rädda att han sett kajaken för han hade sett Nanny på ingång och tagit ett kort på oss, med kajaken på däck!!! Men man ser ärligt talat inte kajaken på fotot, om man inte vet om den, sååå PUHHH helt enkelt. Festen avlöpte i alla fall väl och det blev sent….

130328_4643 130328_4644 130328_4665 130328_4666 130328_4687 130328_4689

Festalbum

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *