Vacker annandag påsk

Så stilla och så vackert att det gör ont i kroppen på en!! Vi pysslade lite till, Magnus gav sig på att ge vårt stackpack lite impregnering. I alla fall på den sidan som solen låg på – för på den andra sidan var kapellet helt nedisat -så det var svårt… Det får vänta till en annan gång helt enkelt. Jag fick ett ryck och lagade det sista runt spisen med både epoxi och svart sikaflex. Till min stora glädje så visade det sig att det fungerade alldeles utmärkt att vakuumpacka sikaflextuben. Den hade inte stelnat ett dyft sedan jag använde den till diskhon. Vi plockade också ned det nya kapellet så att killarna på Vinga kapell får fixa till de småsaker som inte blev så bra som det var tänkt. Ia och Patrik kom med sin båt och Magnus sprang bort för att ta emot dem. De hade ju trots allt 10 cm is på sin brygga. Lika kul att se dem! Nu är det säsong trots allt!!! Mathilda kom upp med bilen och hämtade oss på eftermiddagen och snipp snapp slut så var hela helgen borta… Nu är det som vanligt nedräkning till nästa helg.

Epoxi ner i sprickan Sikaflexlist med “varningstejp”.

130401_4553

Bredvid ligger sikatuben i sin vacuumpåse 🙂

130401_4564

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *