Blåsig Söndag

Vinden som kom som vädersiarna lovat och vid 12 tiden hade vi liten kuling som tryckte upp båten mot bryggan så att fendrana klagade. Vi gjorde inte många knop denna förmiddag heller men vi tog i alla fall och städade ur akterruffen eftersom vi hoppas på att kunna få med lite trevligt sällskap i båten nästa helg. Under veckan som gått har vi försökt få tag på en ny spole till vår magnetventil som sitter på hydraulsystemet till autopiloten. med det verkar vara mer eller mindre omöjligt så nu har vi i alla fall fotograferat magnetventilen från alla möjliga vinklar och hoppas att vi ska kunna få lite hjälp från Parker House. Men vi får väl se – det brukar aldrig vara lätt när man ska ersätta en gammal pryl med en ny – det brukar innebära ombyggnationer. Sedan får vi hoppas att vi under veckan också kan få loss vårt kapell från kapellmakarna som skulle fixa till det sista – men det verkar tyvärr dra ut på tiden. Mummel….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *