Vi hamnade i Hals

I dag skulle vi gå upp tidigt och ta oss till Anholt men det blev inte så! Vi hade helt enkelt för roligt igår så vi kom inte iväg förrän kl 12. Och vinden var tjurigt mitt i näsan och det blåste 8-10 och efter två timmars stampande och en fart tidvis under 4 knop så föll vi av och siktade mot Hou istället. En liten ort som ligger strax norr om Hals. Jag ska villigt erkänna att den hjärtklappningen jag hade när vi surfade in på vågorna igenom den minsta öppning av vågbrytare jag sett med mindre än en meter vatten under kölen gjorde att jag hade en klart ohälsosam puls rätt länge efteråt. Men nu har jag gjort det också 🙂 Vi fortsätter att tjura oss söderut mot Anholt i morgon – men sedan får det räcka med motvind. Får vi inte bättre vindar blir vi långliggare på Anholt eller så får vi lägga om semesterplanerna. Men vi vill väldigt gärna till Anholt för Björn kommer med sitt lilla utralätta plan dit i morgon – och det var ett bra tag sedan vi sågs sist nu!

130627_7503 130627_7497 130627_7477

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *