Heldag på stranden

Vi ligger kvar! Förmodligen ända tills på lördag. Det var dagens första beslut. Över 10 m/s rätt i näsan både torsdag och fredag om vi vill norrut och med strålande sol och en lästrand så var det beslutet inte svårt att ta. Det andra beslutet var att vi flyttar på oss!!! fast bara inom hamnen 🙂 på morgonen så gick ett fåtal båtar och vi hann smita in och ta en plats med stolpar bak så nu är vi oberoende av alla andra. Redan vid 10-tiden började det strömma in båtar i hamnen… Pust… Vi packade våra saker och tillbringade hela dagen på stranden. SÅåååååååå skönt!! Det har vi fått för lite av denna sommaren. I morgon väntar vi storfrämmat då Nanny och Ada ska ha den date 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *