Vidare norrut

Vi var uppe tidigt och gick upp till Hornbäck. Enligt tips från Ada så skulle detta vara en mycket mysigare by än Gilleleje men för att vara helt ärlig så hann vi inte se så mycket av den. När vi kom in strax innan 12 var det redan fullt och vi lade oss på pirens nock mellan inre och yttre hamnen utanpå en vacker gammal Storebro, helt i trä. Och sedan startade cirkusen. Hettan nere i båten var bedövande så vi satte oss uppe på piren tillsammans med ägarna till träbåten. Det kom och gick båtar hela tiden och det var väldigt många små “badbåtar” som bara skulle stanna till en liten sväng och ta en glass. Vilket gjorde att storleken på båtarna varierade väldigt mycket. Det var båtar som lade sig bredsida utan på oss hela tiden och vi hade folk som klampade över hela båten. När jag för tredje gången förklarade för en gäng glassugna “kortliggare” att man INTE går genom sittbrunnen utan att man går framför masten på en okänd båt, så upplevdes jag nog som direkt otrevlig. Till slut hade vi i alla fall fem båtar utanpå oss och alla var väl informerade om att vi hade planer på att lämna 04:00 på morgonen efter! Vi kom knappt från hamnen eftersom det hela tiden hände något. Vi delade grill med våra grannar och fick en mycket rolig kväll men vi var duktiga och gick och snarkade redan innan kl slagit 22.

130720_8396 130720_8399 130720_8400

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *