Återkoppling på pannlamporna

Vi köper ju rätt mycket prylar nuförtiden.. och jag tänkte jag skulle ge lite återkoppling på pannlamporna vi köpte strax efter jul.

Våra pannlampor Ptezl, Tikka R+

2014-01-06 15.28.04

 

Hur vi klarade oss innan dessa pannlampor – det fattar jag faktiskt inte…. Vi använder dem jämt! Det är bekväma och ger mycket bra ljus. När man lyckat hitta rätt läge vill säga. De är lite trixiga att sätta på och få dem att lysa i rätt läge. Jag vet inte hur många gånger vi har läst bruksanvisningen men vi får ändå inte ihop det. Så resultatet blir att man trycker ett par gånger här och där på de olika knapparna och vips så hittar man ett bra läge. Men det känns inte som vi har 100 koll på hur de fungerar. Vilket ju inte är så bra om vi kommer till en stressig situation. Men förhoppningsvis lär vi oss (Hur svårt kan det vara??). Vi skulle i alla fall lätt göra om detta köpet en gång till och att de är uppladdningsbara tycker vi om. Det går fort att ladda upp dem igen via USB sladden i 12V-uttaget och de är väldigt bekväma – så i stort – vi är nöjda med våra pannlampor.

Länk till förra inlägget med lamporna ”Varde ljus”

Bookmark the permalink.

One Response to Återkoppling på pannlamporna

  1. Bengt says:

    Jag har aldrig haft en lampa i denna prisklass, men tror det är dags att unna mig en framöver.
    För min del söker jag en med bra vidvinkel så att det är läsa en bok utan att vrida på huvudet, vidare skall ljusstyrkan kunna dras ner så att det inte stör intillliggande och sist med inte minst ge ett varmvitt ljus. Hur tycker du färgtempen är?

    Det är bra att om de laddbara sinar att det går att stoppa in vanliga batterier om elen totalsinar ombord. Kanske blir ni helnöjda om ni testar programvaran som verkar ändamålsenlig så ni kan ställa in de lägen vi behöver, fann denna artikel.

    http://www.iloveoutdoor.se/produkttester/15-elektronik/291-petzl-tikka-core

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *