En helg på landbacken

Jag kan ärligt talat inte komma ihåg när vi hade en helg på torra land men med helgens kassa väderprognos och den digra “att göra listan” för huset så var beslutet inte så svårt. Mitt helgprojekt blev att måla väggarna i trappan ner till källaren och den nedre hallen där. Tyvärr visade det sig att de gamla tapeterna mer eller mindre föll ner av sig själv i stora sjok. Så det var bara att dra fram reparationstapeter och göra jobbet grundligt från början. Jag hade en liten arbetspaus på lördagen och gick på Sävedalens marknad med syster men hela söndagen gick åt till att måla och pyssla. Magnus var på träff med “herrarna” på lördagskvällen men utöver det så bockade även han av ett par ett par punkter. Konstigt vad man sliter för att andra ska få ha det fint i vårt hus 😉 Jag fullkomligt HATAR att måla, spackla och slipa. Det kan ju vara därför jag har väntat i 15 år med att måla nedre hallen – men det är allt lite roligt och skönt när man är färdigt! I alla fall  med detta rummet…. Vi har ett par till som vi måste fixa! Vad gör man inte för att få komma iväg och långsegla?  2014-09-26 14.05.31 2014-09-28 16.56.33

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *